Облицовка от естествен камък Гнайс

11.00 лв.

за м2 без ДДС

Облицовка Неоформена Арабско естествен камък Гнайс

10.00 лв.

за м2 без ДДС

Облицовка Неоформена Бежова - естествен камък Гнайс

16.00 лв.

за м2 без ДДС

Облицовка Неоформена Жълта - естествен камък Гнайс

10.00 лв.

за м2 без ДДС

Облицовка Неоформена Кафява - естествен камък Гнайс

7.00 лв.

за м2 без ДДС

Облицовка Неоформена Металик - естествен камък Гнайс

9.00 лв.

за м2 без ДДС

Облицовка Неоформена Сива - естествен камък Гнайс

10.00 лв.

за м2 без ДДС

Облицовка Неоформена Зелена - естествен камък Гнайс

10.00 лв.

за м2 без ДДС

Облицовка Неоформена Солево - естествен камък Гнайс

11.00 лв.

за м2 без ДДС

Облицовка Неоформена Tъмно жълта - естествен камък Гнайс

7.00 лв.

за м2 без ДДС

Облицовка Неоформена Петниста - естествен камък Гнайс

Гнайсът е широко разпространена метаморфна скала, отличаваща се с естествена якост и естествена красота. Оцветяването му се определя от вида и количеството на минералите които се съдържат в структурата на Гнайса. Именно поради тази причина гнайса е една от най - предпочитаните естествени камъни за облицовки и настилки. Рязаните плочи от гнайс са удачен избор при облицоването на къщи, хотели, градински алеи, огради и паркинги.

По-големите и едри плочи са удачни за настилки и за паркоместа, а по малките и оразмерените са най - подходящи за облицовки и декорация на стени. Оформените плочи от гнайс, намират приложение за декорация на външни и вътрешни стени.

Подредените хаотично неоформени плочи от гнайс, придават неповторим уют и красота на зидана селска къща от едно време. Каменната облицовка от неоформен или оформен гнайс придава естествена красота и атмосфера на интериора в дома.

Представените каменни облицовки от  СтоунХоум, са ръчно изработени, и представят крастотата на облицовките от естествения камък.  Комбинирането на облицовки от гнайс и дърво е често срещан подход при полагането на облицовки от СтоунХоум. Можем да го приложим както външно така и отвътре като естествен декор на стени в механи, кухни, дневни, бани и спални помещения.